Servicii

      Candy bar Constanta este atractia dulce a evenimentului dumneavoastra. Cu siguranta toata lumea iubeste dulciurile, sau daca nu, macar fructele. Si de aceea, noi va punem la dispozitie cele mai calitative produse, pornind de la briose, cake-pops, minitarte, prajituri, minibriose, biscuiti, macaroons, minieclere, mousse, tiramisu, torturi, jeleuri, marshmaloows, acadele, bomboane etc.

         Oferim servicii realizare candy bar, bar de dulciuri, bar de fructe, bufet de dulciuri, bufet de fructe, fantana de ciocolata, bufet de prajituri. Candy bar-ul este realizat profesionist de catre echipa noastra profesionista.

Acest moment se preteaza pentru orice tip de eveniment: petrecere privata sau petreceri private, aniversare sau aniversari, zi de nume, zi de nastere, zi onomasica sau zile onomastice, inaugurari pentru restaurante sau firme, etc.

Acest serviciu il realizam in primul rand in Constanta sau Mamaia, dar ne putem deplasa si in Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Tulcea, Valu lui Traian, Navodari, Eforie Nord, Eforie Sud, Ovidiu.

Va invitam sa ne contactati pentru cea mai buna oferta de pret sau preturi pentru momentul deosebit al realizarii unui Candy Bar.

 


Candy Bar

         Indiferent de evenimentul pe care il realizati, candy bar Constanta sau barul de fructe Constanta sunt o alegere perfecta pentru invitatii iubitori de dulciuri sau de fructe. Tuturor ne plac fructele si in special dulciurile. Dulciurile pot fi atractia principala atat pentru copii cat si pentru adulti. De accea candy bar-ul este cea mai buna alegere la un eveniment. Ne ocupam cu grija de toate produsele pornind de la minitarte, prajituri, minibriose, briose, cake-pops, biscuiti, macaroons, jeleuri, marshmaloows, acadele, bomboane minieclere, mousse, tiramisu, torturi etc. Pentru cele mai frumoase si elegante petreceri va oferim candy bar tematic la evenimente Constanta.

 

Torturi personalizate in Constanta

         Fiecare ocazie din judetul Constanta merita un tort personalizat pe masura . Fie ca e vorba despre o aniversare in  ,o nunta ,un botez  sau o petrecere speculoasa cu familia, prietenii si colegii, tortul face parte din povestea ce va fi spusa a doua zi. Este acel lucru care poate transforma petrecerea in eveniment. Avem experienta si in a face torturi personalizate pentru petrecerea copiilor .Torturi cu Elsa ,torturi cu Rapunzel torturi cu MICKEY SI MINNIE ,torturi cu Hello Kitty , acestea sunt doar cateva exemple de torturi cu care firma noastra a adus zambetele pe fata micutiilor .

Misiunea ta este sa alegi tema petrecerii iar a noastra sa ii dam culoare, gust si spectaculozitate.

 

Prajituri pentru evenimente in Constanta

         O petrecere in Constanta  ,o nunta ,un botez  sau orice alt eveniment in Constanta fara prajituri parca nu are nici un farmec .Avem o gama variata de prajituri pentru evenimentul dumneavoastra .Avem cupe de tiramisu cu mascarpone ,piscoturi  , cake pops chiar si briose . Prajiturile sunt perfecte chiar si pentru nu botez organizat in Constanta.

 

Fantana de ciocolata in Constanta

         Inca o varianta buna de a indulci invitatii la evenimentul dumneavoastra din Constanta este fantana de ciocolata ,fantana este o idee buna fie ca este vorba despre o petrecere a copiilor ,o nunta un botez sau orice alt eveniment care are loc in judetul Constanta.

 

Fantana de sampanie in Constanta

         Pentru intampinarea invitatiilor la o nunta la un botez sau chiar la un eveniment corporat ce are loc in Constanta, fantana de sampanie este perfecta . Acest serviciu il realizam in primul rand in Constanta sau Mamaia, dar ne putem deplasa si in Cernavoda, Tulcea, Valu lui Traian, Mangalia, Medgidia, Navodari, Eforie Nord, Eforie Sud, Ovidiu. Asadar judetul Constanta si judetul Tulcea se pot bucura de cel mai delicios si atragator bar de dulciuri. Sau altfel spus: toata Dobrogea.

 

Bar de fructe in Constanta

         Barul de Fructe pentru evenimente in judetul Constanta  (Fruit Bar in engleza) este un serviciu pentru evenimente de toate tipurile: nunti, botezuri, petreceri, evenimente corporate ,majorat .

Barul de fructe reprezinta o combinatie surprinzatoare de sculpturi si aranjamente din fructe realizate armonios si prezentate elegant in cadrul salonului.

 

Toate aceste servicii pot fi combinate astfel incat evenimentul dumneavoastra sa fie complet si cat mai bogat.