Despre candy barul nostru

Ne ocupam cu grija de toate produsele pornind de la briose, cake-pops, minitarte, prajituri, minibriose, biscuiti, macaroons, minieclere, mousse, tiramisu, torturi, jeleuri, marshmaloows, acadele, bomboane etc. Ne place ceea ce facem, in plus, experienta isi spune cuvantul. Clientii sunt mereu multumiti atat de calitatea produselor, dar si de design-ul si decoratiunile utilizate. Realizarea unui Candy Bar reperezinta un moment deosebit creat special pentru a da culoare evenimentului dumneavoastra: petrecere privata, petrecerea firmelor, simpozioane, adunari sau orice alt eveniment doriti in judetul Constanta.

Ce poate fi mai atragator daca nu un candy bar personalizat dupa placul dumneavoastra? Barul de dulciuri si fructe  reprezinta un moment ideal pentru invitatii de la evenimentul dumneavoastra, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, congres, meeting. Firma noastra organizeaza candy bar si pentru majorate sau petreceri ale copiilor .  Realizam pentru dumneavoastra candy bar deosebit la orice tip de eveniment in Constanta si nu numai: Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Navodari, Valu lui Traian, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Ovidiu, Murfatlar. 

 

Candy bar Constantabar de fructe Constanta, bufet de dulciuri Constanta, bufet de prajituri Constanta,bar de bomboane, candy bar petreceri Constanta, fantana de ciocolata Constanta, bar de fructe evenimente Constanta, bufet de prajituri la evenimente Constanta